Sådan finder du den bedste 0% kortsammenligning

Mange kreditkortselskaber tilbyder 0% indledende ÅOP finansiering på balance overførsler. Ved hjælp af dette særlige tilbud kan du flytte saldiene for højere rentekort til lavere renter, hvis du vil drage fordel af et finansieringstilbud. Når du handler for 0% ÅOP, skal du kigge efter den længste indledende rentefri periode, efterfulgt af den laveste sats ved udgangen af den indledende 0% sigt. Ræsonnementet bag en lang introduktionsperiode er, at du kan sænke din månedlige betaling nu, mens du venter på, at satsen falder ned.

IRS indhenter

Det kaldes den årlige rapporteringsperiode, hvoraf den sidste er respitperioden, som er det tidspunkt, før du begynder at rapportere din kreditværdighed negativt til kreditbureauerne, såsom Experian eller Equifax. Pas på kreditkort, der ender med at opkræve dig, hvad der virker som lejlighedskøb såkaldte nul rente kreditkort.

Kreditkort generelt gøre trade-line mere attraktivt for erhvervslivet end falske nul procent. Men husk, kreditkortselskaber er ude på at tjene penge, og næsten alle vil fortsætte med at omstrukturere betalingsplaner med hensyn til forskellige vilkår for at gøre det vanskeligere at tilfredsstille deres kunder.

Hvad er afdragsfri periode?

For eksempel har flere kreditkort indledende ÅOP på fem måneder, men måske en længere afdragsfri periode. Normalt er der et maksimalt antal måneder, du kan bruge respitperioden, før du begynder at betale høj rente eller med en variabel rente. Det vigtigste at se på er, at kreditkortselskabet rapporterer den betalte saldo til kreditbureauerne efter den første henstandsperiode slutter, og før saldoen overføres til din næste regning. Den har med andre ord en ekstra forpligtelse til at indberette den del af restbeløbet, der ikke blev betalt. Dette kan nemt og helt sikkert påvirke resten af, hvad der skyldes, hvis det er alt.

Nogle udstedere rapporterer dine skyldige beløb, men først efter at de har betalt, hvad der var skyldige. Så hvis du betaler gælden, før henstandsperioden slutter, vises betalingerne ikke som en kredittransaktion, før de er færdige, og du kan have svært ved at få kredit inden da. Ulempen er, at dine betalinger under nogle omstændigheder ikke anvendes i begyndelsen af henstandsperioden, så du kan betale store regninger i fremtiden, du har ingen registrering af, når det er betalt, og det er op til kreditkortselskabet at sikre, at det rapporterer. Sørg for at tjekke!

Saldooverførsels-ÅOP

Balance transferkort generelt give dig en god balance mellem én ting og én ting kun. Det er svært at slå. Kortets ÅOP er typisk lav eller endda på 0% for de første seks eller tolv måneder, hvorefter ÅOP går op til omkring en tredjedel af, hvad du er vant til. Det betyder, at medmindre du foretager meget få transaktioner, vil kortet koste dig mindre end nogensinde i den første måned. Husk dog, at når du kun bruger kortet til nødsituationer, skal saldooverførslen afbalancere dine køb.

Sammenlign ÅOP

Forskellige kort har forskellige ÅOP, og du kan sammenligne hinanden med en simpel kreditkort sammenligning hjemmeside. Men tror ikke et øjeblik, du er nødt til at nøjes med det første kort, du bliver tilbudt. Måske dette kort har fordele, du vil kunne lide bedre end den, du kvalificerer dig til. Eller måske den ene din indsende en ansøgning om, er sådan en fremragende aftale, vil det være en fornøjelse at blive godkendt til. Det er klart, du skal vælge den, der har bedre vilkår end hvad du kvalificerer dig til nu. At vente et par uger er bare ikke nok.

Du har lovfæstet ret til at se kreditkortbedømmelser, når du vil, men du behøver ikke at vente længe med at finde ud af det. Sørg for, at du drager fordel af denne proces, og sørg for at gå til kilden for at sikre, at hver en smule information er faktuel og sandfærdig. Hjemmesiden bruges bedst til en opdateret kortsammenligning, fordi det er den eneste måde at være sikker på, at oplysningerne er nøjagtige. Ingen velrenommerede kreditkort sammenligning hjemmeside ville endda tage din anmodning, hvis de oplysninger, de har, er ikke faktuelle og sande.

Kend dine gebyrer

Sørg for, at kortselskabet ikke opkræver et årligt gebyr for at være kunde. Hvis du bliver forført til at tilmelde dig det kort, der kun opkræver gratis for det første år, vil de måske beholde dig som kunde, især hvis din kreditværdighed er god. Renten bør være kendt, før du selv se på tilmelding. De kan have en særlig indledende sats, og det kan ikke vare længe. Læs alle de små bogstaver, eller endnu bedre, ringe til virksomheden og spørge, hvordan du kan finde ud af om ÅOP, før du indsender dit kreditkort ansøgning.

Skriv kommentar