Årlig procentsats (ÅOP)

Årlig procentsats (ÅOP) er det vigtigste tal at se på, når man sammenligner lån. Dette er den rente, der anvendes på den udestående saldo på dit kreditkort eller lånte penge, sammen med eventuelle gebyrer og gebyrer. Sammenlignet med andre lån typer, kreditkort og payday lån har meget højere renter. Ved valget af, hvor man skal lede efter et lån, være opmærksom på renten og undgå super høj variabel ÅOP. Hvis du hurtigt kan godkendes til et lån, selvom det er til en højere sats, er der ringe fordel for at opnå et lån til en højere ÅOP. Når lånet er fuldt tilbagebetalt, og den lavere lånerente er blevet betalt, vil du betale mindre.

3. Balance. Renten på dit tilbud og dit kreditmaksimum på kortet tilsammen bidrager til din samlede saldo. Hvor meget du betaler tilbage afhænger af, hvor lang tid du tager at tilbagebetale lånet. Jo kortere tilbagebetalingsperioden for lånet er, jo lavere er din “indre værdi”.

4. Årlige gebyrer. Hvis der er ansøgnings- eller medlemsgebyrer, varierer disse med hvert kort. Nogle virksomheder opkræver et årligt gebyr til gengæld forMedlemskab. Det kan være en god ide at kontrollere din kontrakt samt dine kontoudtog eller andre regnskaber for at bestemme, hvor meget du bliver debiteret. Hvis der opkræves et årligt gebyr, hvis du ikke bruger kortet i meget inden for et år, kan du annullere kortet for at undgå det årlige gebyr. Når de ansøger om et nyt kort, tilbyder de fleste banker en lav (lige nul rente) renteindstilling. Der er kort til at opfylde alles særlige behov. Og det bedste sted at sammenligne de bedste kort er online.

Alternativer disruption.riel Video og VHS. I stedet for at leje film betaler du mindre, og du har adgang til indholdet på din hjemmecomputer. Opsæt videoen. Før du køber, skal du se, om der er muligheder for at leje film og få adgang til film derhjemme på tre dage til en reduceret sats. Hvis der er et gebyr, skal dit videoudlejningsmedlemskab angive klare svar på både månedlige og årlige gebyrer. Et passende svar vil angive, om du kan leje hele indholdet i en måned mod et gebyr. En 24-timers medlemskab kan tjene dig $ 350 automatisk med forudgående godkendelse. Husk, at med den månedlige afgift på $ 12 bliver du og din familie nødt til at holde en bred vifte af penge i reserve samt leveringsomkostningerne. Hvis du ikke er ordentligt organiseret, kan dette være en betydelig mængde. Så tænk grundigt, før du forpligter dig. Undgå irriterende gebyrer.

ThePoints af Twain:

“Køb hvad du har brug for, låne som du går, og lad resten og modenhed for registrering.”

Udnyt de bedste tilbud til dig

Behold din akkrediterede kredit. Sørg for, at alle dine konti er opdaterede, mens du låner. Det betyder, at du skal kontrollere kreditrapporter, underrette Experian om enhver adresseændring og ændre din adresse, når det er nødvendigt. Revolverende kredit betyder adgang til midler, du har brug for, med det samme eller så langt tilbage som seks måneder, så længe du er opdateret om betalinger. Afdrag lån betales i tide. Bil lån, studielån, og realkreditlån er forskellige typer af disse rate lån. Kontroller, om betingelserne og betalingsordningerne er overholdt, og sørg for, at betalingerne modtages i overensstemmelse med din betalingsplan og opdaterede tidsplan.

Når du har dine kort, skal du oprette udgifter og indstille et månedligt budget. Hver måned indeholder dit budget det samlede beløb på de kreditkort, der er angivet på dit kontoudtog, sammen med dine betalinger. Hvis dine saldi er nye, og du ikke har etableret et budget, vil du bemærke, at du går dybere i gæld. Budgetterede betalinger anvendes nu på saldoen, og du arbejder dig ud af gælden med hver overførsel. Du holder op med at bruge på forskellige varer og erstatter dem med dit basisbudget. For eksempel er din købmand regningen for måneden $ 500 for mad, gas og andre væsentlige. Gennemgå dit basisbudget og se, hvor meget du kan sætte på dagligvarer uden at fratage fornødenheder. Dine grundlæggende køb forbliver de samme. Ud af denne $ 500, kan du sætte $ 200 for dagligvarer og $ 50 for gas, så du ender med $ 100 for andre steder og nødsituationer.

Livsstil skal passe ind i dit budget

(.coms, . Kategorier. forældrerollen, .ping og .coms) Dit økonomiske billede er en del af din livsstil. Selvom du muligvis skal shoppe ugentligt, kan du også købe i løs vægt til større genstande som tøj eller en gave eller lægge dem på layaway. Du kan tage føringen og lade dine selvhjælpsgrupper beslutte, hvordan du bruger pengene mere velovervejet og produktivt.

skråstreg omkostninger og stadig se ud som om du har penge tilovers. Snittene

faldgrube af .com shopping er gældslettelse.

Skriv kommentar